Reality Integriteit

Integriteit is verwant aan persoonlijke verantwoordelijkheid. Het gaat niet om het verleden en de toekomst. Het gaat om nu. Het gaat niet om mijn onberispelijk integriteit; een goede reputatie hebben gedaan wat ik gezegd dat ik zou er toen ik zei ik wel doen. en hebben gedaan en dat in een opmerkelijke mode. Het is ook niet over mijn nobele bedoelingen. Wat ik beloof u te doen in de toekomst gedreven door mijn schuld en uitstel. Het gaat over doen wat ik begaan om nu weer, op een manier die volstrekt genomen, periode.

Comments on this article are absolutely welcome.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s